Kukkatilaukset

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa vielä samana päivänä kotiosoitteeseen pääkaupunkiseudulla.

Toimitukset pyhäpäivinä

Sunnuntaisin tai arkipyhinä ei ole toimituksia. Poikkeuksena ovat osa juhlapäivistä: äitienpäivä, isänpäivä, ystävänpäivä, naistenpäivä sekä joulunaluspäivien osuessa viikonlopulle.

Toimitusmaksu

Toimitamme kukkalähetyksiä lisämaksua vastaan. Meiltä voit tilata kotiinkuljetuksen sähköpostitse tai puhelimitse.

0-5 km säteeltä kaupasta 10€

5-15 km säteeltä kaupasta 15€

15-30 km säteeltä kaupast 20€

+30 km säteeltä kaupasta +25€

Toimitusaika

Kotiosoitteisiin toimitukset tapahtuvat klo 10-22 välillä. Toimitukset yritysosoitteisiin tapahtuvat arkisin virka-aikana. Emme voi taata tarkkoja toimitusaikoja, mutta toimittava kukkakauppa tekee parhaansa toimituksen järjestämiseksi toivomanasi ajankohtana.

Poikkeuksen muodostavat hautajaistilaukset, jotka toimitetaan siunausajankohdan mukaan. Hautajaistilaukset on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää ennen siunausta, jotta toimitus tiettynä ajankohtana ehtii ajoissa perille.

Toimitustapa ja toimitustiedot

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa ja maksun mentyä onnistuneesti läpi, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja kuitin, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot.

Valitessasi toimitustapavaihtoehdoista ”Jätetään ovelle, jos vastaanottaja ei ole paikalla” antaa tilaaja luvan jättää kukat oven eteen, mikäli vastaanottaja ei ole paikalla. Tästä ei ilmoiteta erikseen tilaajalle tai vastaanottajalle. Kun tilaaja antaa luvan jättää kukat oven eteen, on tilaaja vastuussa, jos kukat katoavat ovelta tai menevät pilalle esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi. Emme takaa, että kukkalähetys voidaan jättää ovelle esimerkiksi sääolosuhteiden tai ulkomaantilausten kohdalla eri maiden toimintatapojen vuoksi. Ellei kukkalähetystä voida jättää ovelle, palautuvat kukat kukkakauppaan. Mikäli kukat halutaan jakaa uudelleen, tulee tilaajan maksaa uusi toimitusmaksu. Vaihtoehtoisesti vastaanottaja voi noutaa kukat liikkeestä.

Lisätuotteet

Kukkien lisäksi voit ostaa lähetykseesi lisätuotteita eli suklaata, toffeeta, nallen, kaksiosaisen kortin, maljakon, ruukun, adressin tai nauhat hautajaiskukkiin. Kaupoilla on valikoimissaan myös adresseja sekä kaksiosaisia kuvallisia kortteja, mutta näiden valikoima vaihtelee kaupoittain. Tämän vuoksi korttien mallikuvia ei ole nähtävissä verkkokaupassa, vaan toimittava kauppa valitsee teemaan parhaiten sopivan kortin valikoimistaan.

Laatutakuu

Taikakukka takaa, että kukkien laatu on toimitettaessa hyvä, ja että kukat toimitetaan maksamasi summan mukaisesti. Vastaanottajalle toimitetaan ensisijaisesti tilattua kukkalajiketta. Ellei tämä ole mahdollista, toimitetaan vaihtoehdoksi ilmoitettua tai sitä mahdollisimman lähellä olevaa lajiketta. Jos ostamasi tuote ei ole saatavilla, on Interfloran toimisto Sinuun yhteydessä. Kukat toimitetaan toivottuna päivänä.

Mikäli toimitettujen kukkien laatu ei vastaa odotuksia, toimittava kukkakauppa on velvollinen toimittamaan vastaanottajalle uudet kukat.